céges ajándék
Egyéb kategória

Céges ajándék: 5 boros termék, amivel nem lehet mellélőni

Minden év végén felmerül a kérdés, hogy milyen céges ajándékot adjunk át az ügyfelek, dolgozók és partnerek számára. Nem egyszerű a feladat, bár boros eszközök kapcsán több választási lehetőségünk is van. A logózott termékek minden esetben remek megoldást nyújtanak, hiszen amellett, hogy személyes jellegűek, segítenek a márkaismertség és hűség fenntartásában.

Ebben a cikkben olyan boros termékeket mutatunk be, amelyek minden esetben megállják a helyüket.

Logózott céges ajándékok

A logózott céges ajándékok kiválasztása szinte minden évben nehézséget okoz, ugyanis több szempontot meg kell nézni. Nem mindegy, hogy kiről van szó, mi a cél, de ha tényleg az üzleti kapcsolatot szeretnénk erősíteni, akkor aztán tényleg nem adhatunk oda bármit. Ezekkel megköszönhetjük az ügyfeleknek, a munkatársaknak az egész éves vásárlást, munkát, energiát. Az ajándék azonban minden esetben a részletekben rejlik, így fontos a személyre szabottság, valamint a különlegesség.

  1. Borhűtő

Az egyik legjobb megoldás egy stílusos borhűtő, hiszen erre mindenkinek szüksége van. Lehet ez egy merev falú változat, de kaphatóak mandzsetta kivitelek is, amelyek remekül passzolnak a különféle méretű és fajtájú üvegekre. A borok megfelelő hőmérsékleten tartása és felszolgálása különösen fontos szempont, legyen szó fehér-, rozé-, vagy éppen vörösborokról egyaránt.

  1. Dekantáló kancsó

Egy minőségi dekantáló kancsó, levegőztető egy olyan eszköz, amely segít abban, hogy a bor minden íze és aromája ki tudjon bontakozni. Ez főleg a vöröseknél hasznos, de tulajdonképpen bármelyiknél szóba jöhet. A parafa dugóval szerelt változat elegáns levegőztetést tesz lehetővé. A kancsó széles formájának hála a bor nagyobb felületen levegőzhet, így minden üledék kiszűrhető.

  1. Dugóhúzó

Mivel az előző eszközt nem feltétlenül lehet logózni, így érdemes vásárolni mellé egy apróságot, mint egy dugóhúzót, amire sok esetben szükség lehet. Akár otthon, akár a cégnél használja az ember, a palackok nyitására minden területen nehézkes lehet nélküle. A minőségi és elegáns kiegészítővel egyetlen mozdulattal húzhatjuk ki a dugót a helyéről.

  1. Vákuumdugó és borkiöntő

Másik remek választás egy kettő az egyben termék, a vákuumdugó és borkiöntő. A körülményes borfelszolgálás és a tárolás már a múlté, köszönhetően ennek az eszközöknek. A bort végre csepegtetés nélkül szolgálhatjuk fel, hála a speciális kitöltőnek. Ez ugyanis elvezeti és visszafogja a cseppeket a palackba, így nem kenünk össze semmit. Ha pedig nem fogyott el, akkor jöhet a vákuumdugó, amivel további tíz napig tarthatjuk frissen és fogyaszthatóan az italt.

  1. Boros szett

Végezetül pedig bármelyik boros szett megoldást nyújthat az év végi céges logózott ajándék kapcsán. Léteznek három, de akár hét darabos összeállítások is, így attól függően, hogy kiről van szó, választhatjuk ki a megfelelő szettet.

céges ajándék bor

Ne felejtsük el, hogy a céges logózott ajándék minden esetben a másiknak szól. Tegyük személyre szabottá, így garantáltan kedveskedni tudunk a borok kedvelőinek, akár céges környezetben is.