céges karácsonyi köszöntő beszéd kollégáknak
Egyéb kategória

Céges karácsonyi köszöntő beszéd kollégáknak

A karácsonyt nem csak a családtagjainkkal, de a kollégáinkkal is megünnepeljük valamilyen formában, és ilyenkor a vezetőknek beszédet is illik mondaniuk. Ehhez adunk segítséget három céges karácsonyi köszöntő beszéd mintával kollégák számára.

Céges karácsonyi köszöntő beszéd kollégáknak

1 változat

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindannyiuknak! Az év vége mindig jó alkalom arra, hogy megálljunk, köszönetet mondjunk, és együtt ünnepeljük a közösség erejét. Az idei év különösen kihívásokkal teli volt, de együtt, erőt merítve egymásból, sikerült egy értékes évet befejeznünk.

Köszönöm mindenkinek az elkötelezettségét, az ötleteket, és a szoros együttműködést. Az év során elért eredményeink és közös sikereink mindannyiunk munkájának és összefogásának a gyümölcsei.

Karácsonykor az ajándékok mellett az együtt töltött idő, a közös élmények is különösen értékesek. Kívánom, hogy az ünnepi időszak hozza el mindenkinek a megpihenést, a szeretetet, és azokat a különleges pillanatokat, amikre érdemes visszaemlékeznünk.

Legyen a következő év sikeres, örömteli és minden szempontból gazdagabb mindannyiunk számára. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk ebben az évben, és várva a következő évet, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Köszönöm szépen!

2. változat

Ahogy közeledik az év vége, én személyesen szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a fantasztikus együttműködésért és elkötelezettségért az év folyamán. Egy olyan év volt ez, amely tele volt kihívásokkal, de egyben értékes tapasztalatokkal és közös sikerekkel is.

Együtt, mint csapat, számos nehézségen mentünk keresztül, és megmutattuk, hogy az összetartozásunk és a támogatásunk mennyire fontos. Köszönöm, hogy mindannyian részei vagytok ennek a kivételes közösségnek.

Karácsonykor azt kívánom mindenkinek, hogy az ünnepek ne csak ajándékokról szóljanak, hanem az értékes pillanatokról, amelyeket egymás társaságában megoszthatunk. Legyen ez az időszak feltöltődésre, pihenésre és az elkövetkezendő év izgalmaira való felkészülésre is alkalmas.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek!

3. változat

Szeretném megosztani veletek a hálámat és köszönetemet mindenért, amit együtt elértünk ebben az évben. Az összefogás, az elkötelezettség és a közös munka által elért eredmények elismerésre méltók, és büszke vagyok rá, hogy ilyen kiváló kollégákkal dolgozhatok.

A következő napokban, miután már teleettünk magunkat töltött káposztával, bejglivel és minden más karácsonyi finomsággal, ne feledjünk el megállni egy pillanatra, és köszönetet mondani azoknak, akik számunkra fontosak. Az ünnepi időszakban kívánom, hogy mindenki találjon időt a pihenésre, az örömre és azokra a pillanatokra, amelyek igazán emlékezetessé teszik az ünnepeket.

Kellemes karácsonyi ünnepeket, békés kikapcsolódást és boldog új évet kívánok minden kedves kollégánknak!

Bízunk benne, hogy sikerült inspirációt találni az ünnepi karácsonyi beszédhez.

Nézd meg ezt is:

Céges karácsonyi üdvözletek, jókívánságok